Topic: intrebare permis

Stie cineva daca am luat permisul intr-un judet il pot ridica din alt judet? Adica le pot spune sa mi-l trimita in judetul curent sau trebuie neaparat sa ma duc sa il iau din judetul in care l-am obtinut?

Re: intrebare permis

Permisul il vei obtine de la unitatea de politie la care te-ai inscris pentru examenul auto. Nu se trimite in alt judet.

am si eu o nelamurire...pana la urma este permisa intrarea cu un autovechicul remorcat? si daca da, numai pana la prima iesire de pe autostrada? ca eu imi aduc aminte ca lectorul de la scoala mea de soferi spunea ca acum sunt permise, o lege care s-a dat in vara, ceva de genul.Multumesc:)

am uitat sa specific..pe autostrada:D

si mie mi-a zic la fel instructorul ca ai voie cu un autovehicul remorcat pana la prima iesire dar la chestionare iese ca e gresit,poate se refera ca ai merge tot drumul cu o remorca,eu asa cred.oricum cam aiurea intrebarea si eu prima data m-am gandit la aceeasi chestie ca ai voie pana la prima iesire si am pus ca da ai voie si mi-a iesit gresit

Pe autostrada NU este permisa intrarea cu un autovehicul remorcat.ESTE permisa remorcarea altui vehicul ,,ramas in pana,, pina la cea mai apropiata(prima) iesire.

foarte corect,Kami dar  nu tot remorcat e?
chestia e ca intrebarea e formulata prost.

Kriss,intrebarea e bine pusa si logica ceea ce e clar e ca nu AI VOIE SA INTRI REMORCAND ALT AUTOVEHICUL PE AUTOSTRADA.Sa-ti dau un exemplu:tu mergi la mare cu un prieten(pe autostrada).Prietenului  tau i se strica masina,asadar ai voie sa-l tractezi tu pina la prima iesire de pe autostrada sau sa chemati o masina de interventii cu o platforma.Acum alege tu varianta cea mai buna.Il tractezi tu sau platesti.Cam asta e. La prima vedere multe intrebari iti dau impresia ca sunt aiurea,dar daca le citesti de mai multe ori si le profundezi iti dai seama ca sunt logice.Bafta la invatat eu mi-am dat preexaminarea si am facut 26 pcte.

E cineva pe aici care a dat recent permisul de conducere, ma refer pe calculator. Eu maine termin scoala si as vrea sa ma duc la examen luni. Foarte multi dintre colegii mei de munca spun ca la examinare este un singur raspuns corect, atii spun ca este la fel ca inainte 1, 2,3 sau niciunul corect. Ma poate ajuta cineva?Cred ca asta ar ajuta mai multi incepatori.

Buna ziua,
La examinarea pe calculator intrebarile au cel putin un raspuns corect. Pot avea unul, doua sau trei raspunsuri corecte insa nu mai sunt intrebari cu niciun raspuns corect.
Probabil colegilor tai le-au picat intrebari mai multe care aveau doar un raspuns corect si astfel au crezut ca intrebarile sunt doar cu un raspuns corect. Intrebarile din chestionarul ce iti va pica la examen vor fi extrase aleator din baza de date, deci se poate intampla des.

admin wrote:

Buna ziua,
La examinarea pe calculator intrebarile au cel putin un raspuns corect. Pot avea unul, doua sau trei raspunsuri corecte insa nu mai sunt intrebari cu niciun raspuns corect.
Probabil colegilor tai le-au picat intrebari mai multe care aveau doar un raspuns corect si astfel au crezut ca intrebarile sunt doar cu un raspuns corect. Intrebarile din chestionarul ce iti va pica la examen vor fi extrase aleator din baza de date, deci se poate intampla des.

Multumesc mult! smile

Buna dragilor,
Eu am dat sala,am invatat din cartea de la National,si am luat cu 25.Intrebarile puse pe acest site sunt f.f. bune,dar nu va apucati sa le faceti daca nu ati deschis si cartea.Referitor la intrebarea lui Sieupeaiciea ceea ce spune admin-ul este corect.Vreau sa va spun ca de ieri sunt soferita,a dat Domnul de am luat carnetul.Va doresc la toti,bafta multa la examen.Multumiri celor ce administreaza acest site,pe mine m-au ajutat f. mult.

salutare tuturor! am luat sala cu 23 luni si pe 21 dau traseul. am invatat mai mult din cartea de la national. intrebarile de aici sunt ok, dar se repeta foarte des.la capitolul infractiuni si pedepse sunt praf...daca doriti sa luati sala, puneti mana pe carte (national si cursul lui dan teodorescu) si nu aveti cum sa picati!

kami wrote:

Buna dragilor,
Eu am dat sala,am invatat din cartea de la National,si am luat cu 25.Intrebarile puse pe acest site sunt f.f. bune,dar nu va apucati sa le faceti daca nu ati deschis si cartea.Referitor la intrebarea lui Sieupeaiciea ceea ce spune admin-ul este corect.Vreau sa va spun ca de ieri sunt soferita,a dat Domnul de am luat carnetul.Va doresc la toti,bafta multa la examen.Multumiri celor ce administreaza acest site,pe mine m-au ajutat f. mult.

daca ai obtinut permisul de conducere nu inseamna ca esti "soferita", ca sa ajungi soferita ai de uzat multe seturi de anvelope. chiar si eu, dupa 20 de ani de soferie, inca mai am de invatat si ma "lovesc" de situatii noi in trafic

cobra_00711 wrote:

daca ai obtinut permisul de conducere nu inseamna ca esti "soferita", ca sa ajungi soferita ai de uzat multe seturi de anvelope. chiar si eu, dupa 20 de ani de soferie, inca mai am de invatat si ma "lovesc" de situatii noi in trafic

exact... eu am permis de 5 luni si din ziua in care l-am luat fac zilnic cel putin 600 - 800 km sunt mandru de mine ca sunt capabil sa fac asta am prieteni care au obtinut permisu si le e frica sa conduca noaptea sau cand ploua sau pe defileul vaii jiului daca stiti unde e..

atata timp cat ai permis mereu vei avea de invatat ceva nou in trafic .... multumirile mele pentru acest website pot spune ca ma ajutat mult nu am avut timp sa las acest mesaj acum 5 luni dar e bine si acum decat deloc

si acum pe romaneste fiind vorba, pentru cei ce urmeaza sa fie examinati

Daca nu inveti nu vei avea permisu niciodata cunosc oameni care merg prost si vin boi acasa (scuzati expresia ) ei mers la noroc "daca am noroc sa il iau bine daca nu iara bine: Nu Nu asa se face totusi sunt niste bani pe care ii dam si nu poti avea noroc sa faci 22 de intrebari asa din noroc.. trebuie sa inveti cartea si spre binele tau..

Success tuturor