Topic: chestionarele auto noi

chestionarele care se gasesc pe siteul asta sunt ca la politie? stiu ca acum sunt niste chestinare mai dificile la examen si va intreb sa stiu daca merita sa le fac aici pe site.

mai stiti un site unde gasesc chestionare ca la politie?

Re: chestionarele auto noi

este foarte bun site....mi-e la examen mi-au picat 3-4 intrebari de aici... dar ar trebui inbunatatite unele intrebari si corectate erorile

Buna ziua,

Intr-adevar, am primit confirmarea de la mai multi utilizatori ca au intampinat intrebari la examen identice cu unele de pe site.
O statistica a noastra asupra rezultatelor ne spune ca merita sa faceti aceste intrebari, ajutandu-va sa fiti mai experimentati la examen.

Eu sincer sa fiu, 2 saptamani incontinuu faceam aproximativ 20-30 de chestionare pe zi. E adevarat ca multe intrebari se repeta, dar daca nu esti atent poti gresi la ele, chiar daca le stii. Acest site m`a ajutat enorm de mult, datorita lui am luat eu la sala si cum zice Evra, ca 3-4 intrebari au picat de aici...si mie mi`au picat destule iar restul erau asemanatoare cu cele de aici.
Sfatul meu pentru cei ce dau sala, puneti mana si invatati mecanica, nu e de gluma !!! smile

Si o mica rugaminte: Puneti mai multe intrebari de mecanica ca cele care sunt sunt putine smile Bagati`le pe toate dak se poate. Multumesc smile

Last edited by Bogdanel (2009-01-06 22:32:01)

ca la politie sunt ca am chestionare dinalea.numa ca unele sunt modificate si altfel formulkate dar in rest am vazut cas bune sa speram ca urmez sa dau pt carnet sper sal iau cu bine.
vam pupat si spor la invatat:*:*:* wink

salut............as vrea sa stiu daca se vor pune intrebarile de mecanica pt D. ca am avut examen si nu prea mia reusit .............. si mi-ar prinde bine zic eu................... va multumesc mult

slut sunt bune itrebarile dar folositi mai multe cu cpcane la examen am intilnit cinci intrebari.FELICITARI sunteti tari.Cind le dati si pe cele pentru categoria C si D?

aici aveti tot ce doriti. ii super tare saitu....... incepator.ro ii la pitici. cam 45% din ele is gresite. aici ii de invatat

incercati cu incredere!!

Intrebarile sunt bune , in sensul ca unele sunt asemanatoare , altele chiar identice cu cele de la Politie , dar se repeta enervant de des. Din 3 chestionare , jumatate din intrebari s-au repetat in toate 3. Trebuie introduse mai multe intrebari de mecanica intr-un chestionar. Intrebare la examen:  Cui trebuie sa acordam primul ajutor in cazul unui accident de circulatie cu mai multe victime?( mai grav , sau mai putin grav accidentate) . Spunea cinava ca in ordinea in care se gasesc victimele. Deci nu acorzi primul ajutor celui mai grav accidentat. Stie cineva , ceva , sau a-ti gasit aceasta intrebare pe undeva?

confirm si eu spusele lui Luigi se repeta prea des intrebarile... deja stiu raspunsurile fara sa mai citesc intrebarea... intradevar unele sunt formate altfel si poti gresi daca nu esti atent...

Salut am si eu o intrebare,chestionare pentru categoria A,gasesc pe undeva sau pe viitor o sa le puntei pe site .Multumesc

super tare saitu... eu am dat teoria la politie si am facut 26 cu ajutorul acestui sait, dar am avut ghinion la traseu. Intrebarile la politie sunt aproape aceleasi, unele chiar identice.Pacat ca nu sunt mai multe intrebari, mai multe chestionare.In rest foarte bun.

Stie careva sa imi explice si mie cum revin la intrebarile la care selectez "raspund mai tarziu"

Intrebarile se repeta ca intr-o bucla, daca apesi pe "Raspund mai tarziu", intrebarea curenta trece la coada sirului.
Probabil te-a indus in eroare ID-ul intrebarii care este diferit la fiecare intrebare.

Multumesc de raspuns si de rapiditatea cu care a fost dat.
Pot sa va mai spun ca am verificat si eu cand am avut timp (cand am postat intrebarea nu aveam timp sa verific) si intradevar daca selectezi raspund mai tarziu la toate intrebarile intrebarea nr1 va reaparea ca a 27 intrebare din sirul de intrebari.
1    27
2    28
3    29
4    30
5    31
6    32
7    33
8    34
9    35
10    36
11    37
12    38
13    39
14    40
15    41
16    42
17    43
18    44
19    45
20    46
21    47
22    48
23    49
24    50
25    51
26    52
cam asa ar fi daca nu ai raspunde la nici o intrebare si ai da rapund mai tarziu.

Da, cam in felul acesta procedeaza aplicatia.

admin pune si tu intrebarea asta LA CATI KM SA SCHIMBA     A. BUJILE 10.000 KM   B 15.000-18.000 KM C. 30.000   INTREBAREA CORECTA ESTE B -15.000- 18.000 E DE LA POLITIE INTREBAREA SUCCES

CAND SUNT GATA CHESTIONARELE DE CATEGORIA C si D MA INTERESEAZA URGENT

S-a mai facut vreo modificare in ultima luna referitor la intrebarile din chestionarele de pe site?(adaugiri/corectari etc.)

recomand sa invatati dp  www.drpciv.ro sper sa vafie de  mare folos ca alt ceva  mai  bun  nu  aveti  cum sa  gasiti.