Autentificare   Autentificare

Utilizator:

Parola:

 Inregistrare
 Ai uitat parola?

  Parteneri

Noutati Auto

Mercedes E Class Break - primele info oficiale

 Cea mai nouă limuzină Mercedes, E Class, primeşte acum oficial şi versiunea break, una foarte spaţioasă, dar îndeajuns de elegantă pentru orice om de afaceri.

Famillile emancipate şi şoferii de taxi germani se pot acum bucura, Mercedes a emis primele poze cu modelul Mercedes E Class break. Acest longeviv break, existent pe piaţă încă din 1980, este mai impozant şi mai luxos decât precedenta versiune. Modelul preia fidel muchiile ascuţite ale lui Mercedes E Class W212, mai ales în partea posterioară germanii revenind la liniile din riglă şi echer în defavoarea formelor rotunjoare.

Creşterea în dimensiuni este de 12 mm, noul E Class Break măsurând acum 4,90 metri. Interiorul este mai spaţios, cu bancheta rabatată dezvăluindu-se un spaţiu util de 2 metri cubi, valoarea superioară generaţiei W211, care avea un volum de 1,95 metri cubi. De asemenea, hayonul are o deschidere largă şi datorită suspensiei pneumatice, indiferent de încărcare, garda la sol rămâne constantă, dar gata cu elementele specifice vehiculelor comerciale.

Din prisma motorizărilor, a cest model va împrumuta toate propulsoarele berline i, cu un vârf de gamă AMG cu blocul de 6.2 litri. Acest model va primi aceleaşi transmisi şi bineînţeles tracţiunea integrală 4Matic. Preţurile pentru Germania vor începe de la 44.800 euro şi vor urca la 70.150 euro pentru E 500. Versiunea AMG nu a fost încă `preţuită`. Poate o să îl vedem la Frankfurt în acest an...

Data postarii Data postarii: 04-08-2009
Autor: mary_4rock | Data: 31.10.2009
bla blalalall

Trebuie sa fii logat pentru a posta comentariu.

  Chestionare ca la politie drpciv


Pentru a va familiariza cu interfata programului de la politie dati click pe imaginea de mai jos.

Info soft

Lanseaza Aplicatia