Autentificare   Autentificare

Utilizator:

Parola:

 Inregistrare
 Ai uitat parola?

  Parteneri

Noutati Auto

Pentru acest an BMW îi pregăteşte SUV-ului BMW X5 o nouă imagine, una convergentă cu cea a lui X6. Iată primele imagini oficiale.
Iniţial v-am prezentat două imagini create în Photoshop însă bazate pe informaţii foarte precise, pentru că arătau cu foarte mici diferenţe ca şi pozele oficiale. Ipostazele oficiale vi le prezentăm acum, BMW anunţând public faceliftul acestui model.
După cum se poate observa, X5 facelift împrumută mai multe elemente de la BMW X6, cum ar fi blocurile optice şi spoilerul. Schimbări estetice se vor consemna şi la partea din spate, acolo unde vor fi introduse lămpi cu LED-uri ... [citeste mai departe]

Data postarii: 09-02-2010

Avem multe aşteptări de la noul Renault Megane 3 RS. Dar am fost uşor dezamăgit. Şi nu mi-am dat seama de ce iniţial. Poate din cauza faptului că pe măsura evoluţiei acestui model am prezentat numeroase poze spion şi informaţii, astfel încât în momentul lansării Renault nu mai avea cu ce să mă surprindă. Pe urmă am observat câteva detalii precum jantele cromate, evacuarea prin care se vedea ţeava rotundă ce vine de la toba finală sau chiar şi proiectoarele cu LED-uri, car par un pic cam bling bling pentru o asemenea maşină. În final, mi-am dat seama.

Maşina ... [citeste mai departe]

Data postarii: 17-10-2009

 Cei de la Nissan intră în istoria auto, prezentând Nissan LEAF EV, prima maşină electrică din lume care va avea un preţ accesibil. Sau cel puţin aşa se mândresc oficialii - să vedem dacă `au cu ce`.

Aspect familiar de compacta
Ei bine, s-ar părea că Nissan LEAF EV este, într-adevăr, un pas foarte uriaş pentru lumea auto , la fel cum a fost, la vremea lui, Ford T, de exemplu. Chiar dacă pe piaţă există deja maşini electrice de serie (cum ar fi Tesla Roadster), acestea sunt oferite, deocamdată, la preţuri foarte mari.

Japonezii au demarat cercetarea ... [citeste mai departe]

Data postarii: 04-08-2009

 Cea mai nouă limuzină Mercedes, E Class, primeşte acum oficial şi versiunea break, una foarte spaţioasă, dar îndeajuns de elegantă pentru orice om de afaceri.

Famillile emancipate şi şoferii de taxi germani se pot acum bucura, Mercedes a emis primele poze cu modelul Mercedes E Class break. Acest longeviv break, existent pe piaţă încă din 1980, este mai impozant şi mai luxos decât precedenta versiune. Modelul preia fidel muchiile ascuţite ale lui Mercedes E Class W212, mai ales în partea posterioară germanii revenind la liniile din riglă şi echer în defavoarea formelor rotunjoare.

Creşterea în dimensiuni este de ... [citeste mai departe]

Data postarii: 04-08-2009

  Chestionare ca la politie drpciv


Pentru a va familiariza cu interfata programului de la politie dati click pe imaginea de mai jos.

Info soft

Lanseaza Aplicatia