Autentificare   Autentificare

Utilizator:

Parola:

 Inregistrare
 Ai uitat parola?

  Parteneri

Noutati Auto

BMW X5 Facelfit 2010

Pentru acest an BMW îi pregăteşte SUV-ului BMW X5 o nouă imagine, una convergentă cu cea a lui X6. Iată primele imagini oficiale.
Iniţial v-am prezentat două imagini create în Photoshop însă bazate pe informaţii foarte precise, pentru că arătau cu foarte mici diferenţe ca şi pozele oficiale. Ipostazele oficiale vi le prezentăm acum, BMW anunţând public faceliftul acestui model.
După cum se poate observa, X5 facelift împrumută mai multe elemente de la BMW X6, cum ar fi blocurile optice şi spoilerul. Schimbări estetice se vor consemna şi la partea din spate, acolo unde vor fi introduse lămpi cu LED-uri şi un spoiler ce va integra evacuările. În plus noi culori vor fi disponibile o dată cu schimbarea la faţă, pecum Deep Sea Blue, Platinum Grey sau Sparkling Bronze.
Împrospătarea va aduce şi noutăţi în materie de motorizări, adoptând două propulsoare de la X6. Astfel se va introduce versiunea xDrive 35i, cu motorul 3.0 litri turbo N55 - introdus şi pe 135i şi 335i - ce produce 300 CP şi 400 Nm cuplu, această motorizare este deosebit de sprintenă pentru un SUV, propulsând până la 100 km/h în doar 6,4 secunde. A doua şi vârful de gamă va fi xDrive 50i propulsată de de 4.4 litri capabil să livreze 407 CP şi un cuplu de 600 Nm. Cu acest motor X5 poate atinge 100 km/h în 5,3 secunde.
Uniformizarea motorizărilor pe benzină va face alegerea dintre X5 şi X6 şi mai grea, dar toate noile motoare primesc sistemul de regenerare a energie rezultată pe frânare, pentru a fi şi mai eficiente. În plus noile motoare vor fi cuplate la noua cutie de viteze automată cu 8 rapoarte, care se va perpetua pe toate modelele din gama BMW. Deşi suntem în pragul Salonului de la Geneva, acest model nu va fi lansat la acel Salon, ci va fi prezentat la Salonul de la New York din Aprilie.

Data postarii Data postarii: 09-02-2010
Nimeni nu a comentat acest articol. Fii tu primul!

Trebuie sa fii logat pentru a posta comentariu.

  Chestionare ca la politie drpciv


Pentru a va familiariza cu interfata programului de la politie dati click pe imaginea de mai jos.

Info soft

Lanseaza Aplicatia